Ontdek onze Ultieme Fietsjas voor Alle Weersomstandigheden!

Als fietsliefhebbers weten we allemaal hoe belangrijk goede uitrusting is, vooral als het gaat om het trotseren van wisselvallig weer. Nou, we hebben fantastisch nieuws voor je! De Parentini Unica Jas Olive is niet zomaar een jas; het is dé jas die elke fietser zou moeten hebben.
Parentini Unica, Winddicht, Waterdicht

 

Waarom zijn we zo enthousiast over deze jas? Laat we je meenemen door de superieure kenmerken!

Windtex® Technologie

Allereerst, de innovatieve Windtex® membraan. Dit is niet zomaar een stof; het is een revolutie in fietskleding! Winddicht, waterdicht, maar toch ademend - deze jas biedt bescherming tegen alle elementen zonder je oververhit of beperkt te laten voelen.

Comfort en Stijl

Met zijn fleeze voering houdt de Parentini Unica Jas je heerlijk warm tijdens die kille ochtendritten. En laten we eerlijk zijn: comfort is koning, maar stijl staat ook hoog in het vaandel. Deze jas heeft beide. Het strakke, elegante ontwerp maakt dat je zowel op als naast de fiets goed voor de dag komt.

Bewegingsvrijheid

Wat deze jas echt onderscheidt, is de vrijheid die het biedt. Dankzij de elastische eigenschappen van de stof beweegt de jas met je mee, wat betekent dat je ongestoord kunt peddelen, klimmen en afdalen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Handgemaakt in Italië - dit spreekt boekdelen over de kwaliteit en vakmanschap die in elke jas gaat. Daarnaast is het gebruik van 15% gerecycled elastaan een knipoog naar duurzaamheid.

Functionaliteit

Met handige functies zoals vier achterzakken, waarvan één met rits, is er genoeg ruimte voor je essentiële spullen.

En geen zorgen meer over een opkruipende jas dankzij de slimme gripper aan de achterkant.

 

    Kortom, de Parentini Unica Jas Olive is een must-have voor elke serieuze fietser. Hij houdt je niet alleen comfortabel in verschillende weersomstandigheden, maar zorgt er ook voor dat je er goed uitziet. Wacht niet langer; maak van je volgende rit je beste rit.🚴‍♂️💨🔥

    Verkrijgbaar in 3 kleuren