Retourneren

Retouren

Hoe lang kan je retourneren? Bij Brakeaway heb je standaard 14 dagen retourrecht voor artikelen die niet gebruikt zijn. De retourzending dient binnen 14 kalenderdagen na aflevering in ons bezit te zijn. Kies je voor creditering, dan storten wij het aankoopbedrag na ontvangst en verwerking terug op jouw rekening. Je wordt hier dan uiteraard verder van op de hoogte gehouden.

Wil je het product omruilen? Dan kan je dit gemakkelijk aangeven op het retourformulier en dan ruilen wij het een en ander na ontvangst van de retourzending zo spoedig mogelijk om. Zou het door jou gewenste product een levertijd hebben dan nemen wij eerst hierover contact met je op.

Mocht je nog vragen hebben, neem contact met ons op.

Hoe retourneer je?

Wanneer je artikelen wilt retourneren stuur je een mail naar het Service adres. Geef hierbij duidelijk aan of je het artikel wilt omruilen en geef daarbij duidelijk aan welke artikel (maat) je graag wilt ontvangen.

Je ontvangst van ons een retourlabel, waarmee je de artikel(en) kosteloos terug kan sturen.

Binnen 14 dagen na aankoop kan je het artikel, in volledige nieuwstaat en met origineel toebehoren, kosteloos terugsturen zonder opgaaf van reden.

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen krijg je bericht per e-mail over de verdere afhandeling ervan.

Ons retouradres is:
Brakeaway
Ellertsveld 25
8302 JD Emmeloord