Verzenden

Verzending

Heeft u op brakeaway.nl een bestelling geplaatst? Dan sturen wij uw bestelling netjes verpakt binnen 2 tot 3 werkdagen naar u toe.

Als je bestelling gereed is voor verzending ontvangt je een mail met de track & trace gegevens en kun je de bezorging van je pakket volgen of plannen op een tijdstip welke je beter uitkomt.

Heb je vragen over je bestelling? Neem contact met ons op.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten zijn €6,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Bij bestellingen vanaf €50,- zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.

Verzendkosten België

De verzendkosten zijn €8,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Bij bestellingen vanaf €50,- zijn de verzendkosten naar België gratis.

Track & Trace

Als je bestelling gereed is voor verzending ontvangt je een mail mat de track & trace gegevens en kun je de bezorging van je pakket volgen of plannen op een tijdstip welke je beter uitkomt.